Li demanem disculpes pels danys o pèrdua del seu equipatge facturat que es va informar al taulell d'equipatges a l'aeroport d'arribada.

Aquest formulari és per fer una reclamació per equipatge facturat, que ja ha estat comunicadt a Ryanair com danyat o extraviat a l'aeroport d'arribada i un Informe d'Irregularitat d'Equipatge (PIR) ha estat emès. Aquest informe PIR inclou una referència de 10 caràcters que s’han d’incluir al fer la seva reclamació. Aquesta referència es troba a la part superior de l'informe (PER EXEMPLE STNFR12345).

Tingueu en compte que aquest formulari no pot ser utilitzat com a notificació inicial a Ryanair pel que fa al seu equipatge perdut / danyat.

Terminis per reclamar

La notificació de danys / pèrdua de l' equipatge a l'aeroport d'arribada no representa una reclamació a Ryanair pel que és necessari també fer una reclamació directament, dins dels terminis establerts pel Conveni de Montreal de 1999, i condicions generals i condicions de Transport de Ryanair (veure límits de temps a continuació):

Si us plau completeu el següent formulari de Reclamació de Equipatge adjuntant tots els rebuts corresponents o comprovants de compra per ajudar a avaluar la seva reclamació. Les reclamacions es processen normalment en uns 15 dies hàbils i les respostes s'enviaran a l'adreça de correu electrònic o l'adreça postal que heu proporcionat al formulari de sol • licitud que hi ha a continuació.

Els camps marcats amb (*) són obligatoris

Dades Personal
Introduiu el codi mostrat:
Canvieu el codi CAPTCHA
Canvieu el codi CAPTCHA
Assegureu-vos de carregar tota la documentació solicitada al fer la seva reclamació, això inclou les seves dades bancàries (Nom del Banc/ Titular del Compte/ Número BIC i Número IBAN). Si no facilita les seves dades bancàries al fer la reclamació pot donar lloc a un retard en el processar la seva reclamació.