Vi er virkelig kede af, at din indtjekkede bagage blev beskadiget eller bortkom, hvilket blev rapporteret til bagageskranken i din ankomstlufthavn.

Denne blanket er beregnet til at anmelde en skade på indtjekket bagage, som allerede er blevet rapporteret til Ryanair som beskadiget eller bortkommen i din ankomstlufthavn, og hvor en rapport om ejendomsuregelmæssigheder (PIR) er blevet udstedt. Denne PIR-rapport omfatter en filreference bestående af 10 tegn, som skal inkluderes, når du foretager din skadesanmeldelse. Denne reference er at finde øverst på rapporten (fx STNFR12345).

Bemærk, at denne skadesanmeldelsesblanket ikke kan bruges til indledningsvist at informere Ryanair om din bortkomne/beskadigede bagage

Skadesanmeldelsesfrister

Rapporteringen af beskadiget/bortkommen bagage i din ankomstlufthavn udgør ikke en skadesanmeldelse til Ryanair, og det er derfor nødvendigt også at indgive en skadesanmeldelse direkte, inden for tidsgrænserne fastsat af Montreal-konventionen 1999 samt Ryanairs generelle vilkår og betingelser for transport (se tidsgrænserne herunder):

Udfyld skadesanmeldelsesblanketten til bagage herunder, idet du vedhæfter alle relevante kvitteringer eller købsbeviser som hjælp til vurdering af din skadesanmeldelse. Skadesanmeldelser bliver normalt behandlet inden for 15 arbejdsdage, og svar vil blive sendt til enten den e-mailadresse eller postadresse, du har oplyst.

Felter markeret med (*) er obligatoriske

Personlige oplysninger
Indtast den viste kode:
Skift CAPTCHA koden
Skift CAPTCHA kodenTal CAPTCHA koden
 
Sørg for, at du uploader al dokumentation til at understøtte dit krav og om nødvendigt dine bankoplysninger. Gives disse oplysninger ikke, vil det resultere i betydelige forsinkelser i behandlingen af din betaling.