Wij verontschuldigen ons voor de schade van of zoekgeraakte bagage die gemeld is bij de bagageservicebalie op de luchthaven van aankomst.

Dit formulier is voor het indienen van een claim voor ingecheckte bagage die bij Ryanair gemeld is als beschadigd of zoekgeraakt op de luchthaven van aankomst en daar is ook een Property Irregularity Report (PIR) afgegeven. Dit PIR rapport bevat een nummer met 10 karakters dat u moet vermelden op uw claimformulier. Dit referentienummer vindt u bovenaan het rapport (Bijv. STNFR12345).

Let op: dit formulier kan niet gebruikt worden als oorspronkelijke aangifte aan Ryanair betreffende uw zoekgeraakte/beschadigde bagage.

Deadlines claim

Het melden van beschadigde/zoekgeraakte bagage op de luchthaven van aankomst is geen claim aan Ryanair en daarom is het noodzakelijk dat u uw claim direct maakt, binnen de termijnen die door het Verdrag van Montreal 1999 en de Algemene Vervoersvoorwaarden van Ryanair gesteld zijn (zie termijnen hieronder):

Vul het onderstaande Bagage Claimformulier in met daaraan vast alle relevante bonnen of aankoopbewijzen die kunnen helpen bij de beoordeling van uw aanvraag. Aanvragen worden normaal gesproken binnen 15 werkdagen verwerkt en reacties zullen verstuurd worden naar het e-mail- of postadres dat u hebt opgegeven in het claimformulier hieronder.

Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht

Persoonlijke gegevens
Vul de getoonde code in:
Wijzig de CAPTCHA code
Wijzig de CAPTCHA codeSpreek de CAPTCHA code
 
Zorg ervoor dat u alle documentatie met betrekking tot uw claim upload, zoals uw bankgegevens (Naam bank/rekeninghouder/rekeningnummer/IBAN/Swift). Als u deze informatie bij de aanvraag niet verstrekt zal dit leiden tot aanzienlijke vertragingen met het verwerken van uw betaling.