Ne cerem scuze pentru deteriorarea sau pierderea bagajului de cală, raportată la Ghișeul pentru bagaje de pe aeroportul de destinație.

Acest formular este pentru a face o reclamație referitoare la bagajul de cală, raportat deja către Ryanair ca fiind deteriorat sau pierdut la aeroportul de destinație și pentru care a fost emis un Raport de afectare a bunurilor (PIR - Property Irregularity Report). Raportul PIR include un număr de referință de 10 caractere care trebuie să fie cuprins și în reclamație. Acest număr apare în partea de sus a raportului (Ex. STNFR12345).

Te rugăm să reții faptul că acest formular de reclamație nu poate fi folosit ca notificare inițială către Ryanair cu privire la bagajul pierdut/deteriorat.

Termen final depunere reclamație

Raportarea bagajelor deteriorate/rătăcite la aeroportul de sosire nu reprezintă o cerere de despăgubire adresată Ryanair şi, de aceea, este necesar să formulezi şi o cerere directă, în intervalul de timp stabilit prin Convenţia de la Montreal din 1999 și Termenii şi condiţiile generale de transport Ryanair (vezi mai jos intervalele de timp):

Te rugăm să completezi formularul de reclamație pentru bagaje de mai jos, atașând toate chitanțele relevante sau dovada achiziției pentru ajutor în evaluarea reclamației tale. În mod normal, reclamațiile sunt procesate în termen de 15 zile lucrătoare și răspunsurile vor fi trimise fie către adresa de e-mail sau poștală pe care le-ai furnizat în formularul de reclamație de mai jos.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii

Date personale
Introdu codul afișat:
Modificați codul CAPTCHA
Modificați codul CAPTCHASpeak codul CAPTCHA
 
Asigură-te că ai încărcat toată documentația în sprijinul reclamației tale, aceasta incluzând și datele tale bancare (Banca/Nume titular cont/Număr cont/IBAN/Codul Swift). Nedepunerea acestei informații în momentul completării cererii va duce la întârzieri semnificative în procesarea plății.